Monday, 15 November 2010

Antara KLCC dan Brad Pitt

Gua syak budak laki ni ada iras-iras Brad Pitt tak pon Jehan Miskin. Dak pompuan tu pulak calon berlakon Legally Blonde 3.

video

Susah sangat kot nak pilih antara KLCC ngan Brad Pitt.

Gua dulu masa muda-muda dating pun tukar-tukar biodata. Dari situ gua boleh tahu warna kegemaran ngan pengalaman pahit makwe-makwe ini macam mane. Standard jawapan untuk kenangan pahit "ketika berpisah dengan seseorang" padahal umur baru 13 tahun. Chet!! Kat bawah biodata tu sign ngan tulis "Remember me always". Sebelum tukar-tukar biodata letak bedak wangi kat surat tu...

Hidup bukan sekadar untuk couple,break, cakap org bodoh, nangis sebab kene tinggal, cium-cium di khalayak ramai. Tak perlu menangis untuk semua itu.Banyak lagi benda yang berfaedah kat dunia ni kita boleh buat seperti menulis sebuah memoir tentang kisah lu. 

No comments:

Post a Comment